Van Dijk verkeersopleidingen

Succesvolle D2-Rijopleidingen voor Auto en Motor

Er zit veel verschil tussen rijscholen en hun rijopleidingen. Vanuit jarenlange ervaring hebben wij een unieke rijopleiding samengesteld. In onze D2-Rijopleiding leer je méér, met méér plezier in minder lessen. In overleg kiezen we de juiste opleidingsvorm en bepalen we welke instructeur bij jouw behoefte past. Je stelt gemakkelijk je eigen opleidingsplan samen met verschillende modules. In de afgelopen jaren zijn al honderden leerlingen succesvol geslaagd. Je kunt bij ons rijlessen in de D2-Rijopleiding of door losse lessen af te nemen.

De D2-Rijopleiding Auto begint altijd met een In-test op de openbare weg. Deze In-test duurt 2 uren (gratis bij afname D2-Rijopleiding) en daarin wordt het aantal lessen bepaald op basis van motorische vaardigheden, leersnelheid en voorgeschiedenis. De hoofdmodule van de rijopleiding bestaat uit alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Daarnaast stel je gemakkelijk je persoonlijke opleidingsplan samen met aanvullende modules. Deze aanvullende modules zijn gericht op extra kennis, meer zelfvertrouwen of speciale handelingen (bv. slipcursus).

Lees meer over de D2-Rijopleiding op http://www.vandijkverkeersopleidingen.nl/d2rijopleiding

Wij zorgen ervoor dat je als ervaren motorrijder met plezier de weg op gaat. Het halen van een motorrijbewijs gaat iets anders dan bij de auto. Je mag de weg pas op als je het examen voertuigbeheersing op de baan hebt gehaald. Om je goed voor te bereiden worden de lessen voertuigbeheersing uitgevoerd op een apart oefenterrein. De lessen verkeersdeelneming worden gegeven met communicatieapparatuur vanaf een volgmotor. Ook voor de motor hebben wij de een unieke D2-Rijopleiding samengesteld.

De D2-Rijopleiding Motor begint altijd met een In-test op de baan. Deze In-test duurt 2 uren (gratis bij afname D2-Rijopleiding) en daarin wordt het aantal lessen bepaald op basis van motorische vaardigheden, leersnelheid en voorgeschiedenis. De hoofdmodule van de rijopleiding bestaat uit alles wat je nodig hebt om je motorrijbewijs te halen. Daarnaast stel je gemakkelijk je persoonlijke opleidingsplan samen met aanvullende modules. Deze aanvullende modules zijn gericht op extra kennis, videoanalyse van de rijvaardigheid of een verdieping van bepaalde rijvaardigheden.

Als extra service stellen wij het motor kledingpakket voor je beschikbaar.

Theorie is een belangrijk onderdeel van elk rijbewijs. Tijdens de rijlessen (en later natuurlijk ook) wordt verwacht dat je bepaalde situaties goed kunt inschatten, daarvoor is goede kennis van de verkeersregels essentieel. Bij de D2-Rijopleiding (Motor & Auto) ontvang je een theoriesetje met boek en cd-rom met oefenopgaven van het theorie-examen. Voor de Auto hebben we op youtube theorielessen gezet (over de meest gemaakte fouten) die je kunt gebruiken bij de voorbereiding.

Tarievenoverzicht

We zijn Dé rijschool van Leeuwarden, aangedreven door kwaliteit. Onze ervaren instructeurs geven vol passie en met veel enthousiasme op een unieke manier les. In onze D2 rijopleiding leer je méér, met méér plezier in minder lessen. De kwaliteit van onze lessen is hoger, hierdoor bereik je meer in minder lessen en is het slagingspercentage ook hoger. Kijk voor onze prijzen voor de verschillende niveaus in de D2-Opleiding of losse lessen in het tarieven overzicht (PDF).

Rijangst

Het kan zijn dat je lange tijd niet hebt gereden, dat je opnieuw wilt leren rijden (herintreders) of misschien rijangst hebt. Het vertrouwen in jezelf als bestuurder is dan ver te zoeken. In sommige gevallen vermijden mensen zoveel mogelijk snelwegen, verkeerspleinen, bruggen of bochten. Toch is vaak het probleem in je hoofd groter dan de realiteit op de weg. Samen winnen we het vertrouwen op de weg weer terug. Dat doen we met tijd, geduld en persoonlijke begeleiding.